top of page
Tím Ms Medical

Terapia vysokovýkonným laserom s biostimulačnými účinkami



Zaujímavé a inovatívne metódy liečby sú v súčasnosti veľmi žiadané a často sa stávajú predmetom diskusií medzi ľuďmi, ktorí hľadajú alternatívy k tradičným medicínskym procedúram. Medzi takéto metódy nepochybne patrí aj laserová terapia.


Predstavte si liečbu, ktorá je založená na využívaní svetla. Nie je to však obyčajné svetlo, ale veľmi špecifický typ - koherentné, polarizované a monochromatické. Toto svetlo je aplikované vo forme presne zameraného laserového lúča. Možno vám to znie ako niečo priamo z vedeckofantastickej literatúry, ale v skutočnosti je to vedecky podložená a efektívna metóda, ktorá nájde svoje využitie v mnohých oblastiach medicíny.


Ako funguje laserová terapia?

Laserový lúč sa v tkanivách absorbuje a jeho energia sa odovzdáva tkanivovým bunkám na obnovenie ich normálnej funkcie. Účinky laserovej terapie sú rôznorodé a závisia od množstva faktorov, ako sú vlnová dĺžka použitého svetla, jeho intenzita, či doba aplikácie. Vďaka fotochemickým reakciám, ktoré laser vo vnútri tkanív vyvoláva, môžeme hovoriť o biostimulačných, regeneračných, protizápalových a analgetických účinkoch. To znamená, že laser nielen podporuje hojenie a obnovu tkanív, ale tiež zmierňuje bolesti a znižuje zápal.


Na čo sa používa?

Laserová terapia sa osvedčila pri liečbe mnohých zdravotných problémov. Medzi typické indikácie patrí liečba bolestivých stavov súvisiacich s pohybovým aparátom. Máte problémy s kolenami, chrbtom alebo inými kĺbmi? Laserová terapia môže byť odpoveďou. Ďalej je účinná pri zápalových ochoreniach kože a slizníc, ako aj pri rôznych poraneniach mäkkých tkanív. Ak ste utrpeli popáleninu, máte problémy s pomalým hojením rán alebo vás trápia jazvy, laserová terapia môže proces hojenia výrazne urýchliť a zlepšiť výsledok.


Laserová sprcha BTL-4110 Premium

Zariadenie BTL-4110 Premium poskytuje špičkovú starostlivosť a je navrhnuté tak, aby bolo bezpečné a efektívne pre rôzne typy pacientov a ich individuálne potreby. Ide o neinvazívnu a účinnú terapiu, ktorá sa používa na regeneráciu tkanív pohybového aparátu. Zariadenie dokáže zmierniť alebo odstrániť bolesť pohybového aparátu prostredníctvom protizápalového mechanizmu.


Náš tím odborníkov v MS Medical je pripravený vám pomôcť s vašimi špecifickými problémami a poskytnúť vám laserovú terapiu, ktorá môže priniesť úľavu a zlepšiť kvalitu vášho života. Terapia je dostupná v ambulanciach v Trenčíne i v Novom Meste nad Váhom. V prípade otázok sa na nás neváhajte obrátiť. Sme tu pre vás, aby sme vám poskytli komplexné informácie a pomohli nájsť najlepšiu možnú cestu k vášmu zdraviu a pohode. Laserová terapia môže byť práve tou zmenou, ktorú hľadáte.


 







92 views0 comments

Opmerkingen


Online objednávanie v TN-blog
bottom of page