top of page

Občianske združenie MS Medical & cvičenie s Líviou



V našej ambulancii v Trenčíne pravidelne trénovala aj malá Livika. S fyzioterapeutkou

Jankou nacvičovali korigovaný stoj s dôrazom rozloženia váhy na obe dolné končatiny a správne stereotypy zo sedu do stoja a opačne. Rôzne balančné cvičenia a stoj na nestabilnej podložke zas zlepšujú stabilizáciu Livikinho tela vo vyššej pozícii s oporou i bez nej.


Vďaka Jankinmu priateľskému a hravému prístupu má Livika počas fyzioterapie úsmev na tvári. Pohodová atmosféra je základom pre úspešnú detskú rehabilitáciu a kladieme na ňu veľký dôraz.


Na pláne je stavba nového priestoru pre rehabilitáciu spojenú s relaxom detičiek s poruchami psychosomatického vývoja, kde plánujeme ponúkať ešte kvalitnejšie a rôznorodejšie druhy terapií. Aj z toho dôvodu sme sa v roku 2021 rozhodli založiť občianske združenie MS Medical. Na toto OZ-ko zbierame finančné prostriedky, vďaka ktorým budú môcť deti tieto liečby čerpať. Takýto systém uľahčí život nielen im, ale aj ich rodičom, ktorí nebudú musieť zakladať vlastné OZ a ušetrený čas budú môcť venovať svojim deťom. Ak máte záujem svoje 2% nášmu občianskemu združeniu venovať alebo si ich u nás odložiť a terapie si vybrať u nás, viac infomácií nájdete na https://www.rehabilitaciatn.sk/oz-msmedical, ale môžete si aj zavolať na našu pobočku a mi vás dáme všetky dodatočné informácie.


Vopred vám za vašu pomoc ďakujeme!💙

MSMEDICAL

14 views0 comments
Online objednávanie v TN-blog
bottom of page